Hama perler

Hama perler er et dansk produkt.

Hama perler er meget brugt både i skoler men også hjemme til alle der syntes det er sjovt at lave flotte ting med perler.

 

Hama perler er af meget høj kvalitet og de er utrolig lette at arbejde med. 
Historien og hama perlen er sådan  Malte Haaning Plastic A/S blev grundlagt af Malte Haaning i 1961.
Til at starte med var det mest produktion af sugerør, men det udviklede sig til andre plasticartikler som pindemadpinde, sjippetov, fluesmækkere, fuglefoderhuse og mange andre ting.

Det viste sig imidlertid at efterspørgslen  på rørperler var størrer , end de daværende producenter kunne leve op til, og derfor besluttede Malte Haaning sig for at gå ind i denne produktion.

Midi perlerne blev introduceret i 1971, og de udgør i dag langt størstedelen af salget af Hama perler. Senere kom andre perlestørrelser til: Mini og Maxi.

I 1984 blev HAMA navnet registreret som varemærke. Navnet er afledt af navnet på firmaets grundlægger: HA = de første 2 bogstaver i efternavnet og MA = de første 2 bogstaver i fornavnet.

Så når du skal have perler til kreativ leg så er hama perler naturligvis et godt valg. Og du kan sikkert huske de mange sjove timer i skolen og i ” fritteren ” hvor der er blevet bygget mange sjove motiver på regnvejrs dage.

 

Hama rørperler er et godt valg.

Hos BilligLeg føre vi alle typer af Hama perler og til de faste lave priser som du kender fra BilligLeg

 

Retur til forside